Furšetai Kaune

Furšetinis stalas padengtas įvairiais užkandžiais

Furšetai – pobūviai, organizuojami įvairiomis progomis. Ne tokie oficialūs kaip banketai, furšetai gali būti organizuojami  po konferencijų, oficialų pasitarimų, seminarų, taip pat jubiliejų, gimtadienių ar kitomis progomis. Nuo banketų furšetai skiriasi tuo, kad svečiai apsitarnauja patys, valgoma stovint, o pagrindinis valgomasis įrankis yra šakutė. Furšetų valgiaraštyje dominuoja įvairūs šaltieji ir karštieji užkandžiai, vėrinukai, sumuštiniai, vaisiai, sausainiai, gėrimai ir pan. Maistas patiekiamas nedidelėmis porcijomis, kad būtų lengviau paimti. Valgius ir gėrimus atneša padavėjai. Padavėjų skaičius priklauso nuo svečių skaičiaus. Organizuojant furšetą, kaip ir kitas vaišes, reikėtų neblogai žinoti ketinamų kviesti žmonių skonį, kad būtų paruošta jiems tinkamų užkandžių. Alkoholiniai furšetų gėrimai: baltasis ir raudonasis vynai (daugiausia sausi ir pusiau sausi), degtinė, brendis, karštieji gėrimai – kava ir arbata. Mes padėsime sudaryti individualų valgiaraštį, kuris tiktų visiems jūsų svečiams.
Furšetinis stalas po renginio

Furšetas po oficialaus renginio

Furšetai yra puiki galimybė sukviesti draugėn labai daug žmonių. Mes organizuojame furšetus iki 1 500 žmonių. Furšetai gali būti organizuojami ne tik namuose, kavinėje ar salėje, bet ir gamtoje, atvirose palapinėse, todėl furšetai itin tinkami rengti vasarą, iškylaujant. Beje, kviečiant daug žmonių, furšetai yra puiki alternatyva tradicinėms vestuvių puotoms.

Leave a Comment